Συγκινεί το «ευχαριστώ» της 7χρονης Μαγδαληνής σε όσους προσέφεραν τα μαλλιά τους για να φτιαχθεί η περούκα της

Αλιεύσαμε στο διαδίκτυο τη συγκινητική φωτογραφία και το ευχαριστήριο μήνυμα της 7χρονης Μαγδαληνής προς τις μικρές και μεγάλες φίλες που πήραν την απόφαση να κόψουν τα μαλλιά τους και να τα προσφέρουν  στο πρόγραμμα δωρεάς μαλλιών του Σωματείο Δωρεάς Μαλλιών Ελλάδας για παιδιά με καρκίνο για να βοηθήσουν παιδιά με καρκίνο που λόγω θεραπειών έχασαν τα μαλλιά τους και φοράνε περούκα.

Η 7χρονη Μαγδαληνή είναι ένα από τα παιδιά που ωφελήθηκαν από την δωρεά μαλλιών και όπως γράφει χαρακτηριστικά στο μήνυμά της “Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, είναι πολύ όμορφα!”. 

Το πρόγραμμα δωρεάς μαλλιών αποτελεί μια αξιόλογη πρωτοβουλία που δίνει τη δυνατότητα σε μικρούς αλλά και μεγάλους που ασθενούν από καρκίνο και δεν έχουν μαλλιά, να αισθανθούν όμορφα και να ξεπεράσουν με χαμόγελο την περιπέτεια που βιώνουν.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΡΙΣΕΙΣ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ

Τα μαλλιά μπορείτε να τα δέσετε πλεξίδα πριν τα κόψετε αφού τα μετρήσετε. Τα αφήνετε να στεγνώσουν φυσικά για 2-4 ημέρες και τα τοποθετείτε σε μία αεροστεγή σακούλα. Προσοχή: τα μαλλιά πρέπει να είναι τελείως στέγνα όταν τοποθετηθούν στην σακούλα για να μην αλλοιωθούν.

Τα βαμμένα μαλλιά οποιασδήποτε μορφής δεν είναι αποδεκτά.

Τα μαλλιά πρέπει να είναι τουλάχιστον 30 εκατοστά και 100% φυσικά χωρίς ίχνος οποιασδήποτε βαφής.