Τέλος το παιχνίδι των εντυπώσεων – Η Εύα Καϊλή παραμένει στη φυλακή

Στη φυλακή θα παραμείνει η Εύα Καϊλή αλλά και ο Αντόνιο Παντσέρι, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ ενώ ακόμη δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό τι θα γίνει με τον έτερο ευρωβουλευτή Μαρκ Ταραμπέλα.


https://player.glomex.com/integration/1.923.3/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbqevs39&playlistId=v-cqk8kuf2g8zt&origin=glomex-player&playlistIndex=0&pageUrl=https%3A%2F%2Fwww.tilestwra.com%2Ftelos-to-paichnidi-ton-entyposeon-i-eya-kaili-paramenei-sti-fylaki%2F

Ωστόσο, αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της εισαγγελίας.

  • Εφόσον η επίσημη ανακοίνωση της εισαγγελίας Βρυξελλών επιβεβαιώσει ότι η Εύα Καϊλή παραμένει σε κράτηση, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή τη φορά οι συνήγοροί της θα ασκήσουν έφεση. Η Εύα Καϊλή, σύμφωνα με τους δικηγόρους της, μίλησε στο τέλος της διαδικασίας και υποστήριξε πως όλο αυτό της έχει στοιχίσει πολικά και επαγγελματικά καθώς και έχει δημιουργηθεί μια κατάσταση που την έχει διαλύσει σαν άνθρωπο. 

Παράλληλα η υπεράσπιση της κ.Καϊλή επανέλαβε ότι η κατάσταση για την πρώην αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου είναι δύσκολη καθώς είναι μητέρα ενός παιδιού 24 μηνών και δε μπορεί να παραμένει υπό κράτηση.