Τέμπη: «Όταν γύρισε η κόρη μου, νόμιζα πως κέρδισα το Τζόκερ»

Ο Στέλιος Ρίμπας, ο πατέρας της 25χρονης επιβάτιδας του μοιραίου τρένου στα Τέμπη, μίλησε στην πρωινή εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» στο MEGA για το πώς είναι η κόρη του μετά το δυστύχημα

Ο Στέλιος Ρίμπας αναφέρθηκε στην ψυχολογία της κόρης του, λέγοντας πως την επόμενη μέρα του φονικού δυστυχήματος στα Τέμπη, ένας ψυχολόγος επικοινώνησε αλλά έκτοτε δεν έχουν ξαναεπικοινωνήσει.

Ο Στέλιος Ρίμπας, ο πατέρας της 25χρονης επιβάτιδας του μοιραίου τρένου στα Τέμπη, μίλησε στην πρωινή εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» στο MEGA για το πώς είναι η κόρη του μετά το δυστύχημα που στέρησε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους αλλά και για τις στιγμές που βίωσε.

«Το κορίτσι μου, μου τηλεφώνησε λίγα λεπτά μετά το ατύχημα. Όταν γύρισε στην Θεσσαλονίκη νόμιζα πως κέρδισα το τζόκερ. Το παιδί ήταν πολύ τρομαγμένο. Μου είπε πως υπήρχε έκρηξη και καπνός.

Στην αρχή, είχε χάσει το κινητό της της, μετά το βρήκε και μας ειδοποίησε. Κρύωνε, έτρεμε επειδή ήταν τρομαγμένη, της είπα να σκεπαστεί με κάτι και να απομακρυνθεί από το σημείο. Μετά από λόγο που είδε ασθενοφόρα και αστυνομικούς», είπε αρχικά.

«Όταν το παιδί γύρισε και είδα πως είχε μόνο ένα χτύπημα στον αυχένα και βλέποντας όλα τα υπόλοιπα, δεν μπορούσα να νιώσω χαρά. Νιώθω μία θλίψη. Αυτό το ‘’πάμε και όπου βγει’’ νομίζω θα στοιχειώνουν όλους τους Έλληνες και αντικατροπτίσει την ελληνική πραγματικότητα. Δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος γατί πολλοί άνθρωποι χάσανε τα παιδιά τους.

Μετά το πρώτο σοκ άρχισε να θυμάται πράγματα που δεν θυμόταν, ήταν πολύ τυχερή γιατί μου είπε πως ήθελε να πάει στο βαγόνι 2 να φορτίσει το λάπτοπ και να φάει κάτι και τελικά δεν πήγε», πρόσθεσε.

Ο κ. Ρίμπας δήλωσε πως την επόμενη μέρα του δυστυχήματος, ένας ψυχολόγος επικοινώνησε με την κόρη του ένας ψυχολόγος, αλλά μετά δεν ξαναπήραν.

Δείτε το βίντεο:

ΕΔΩ…