Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Ανατροπή με το λαϊκό προσκύνημα στη σορό του

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ, η σορός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου θα τεθεί τελικά σε λαϊκό προσκύνημα από τις 06:00 έως τις 10:00 της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου, στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου στη Μητρόπολη, πριν την εξόδιο ακολουθία

νατροπή φαίνεται πως υπάρχει στο ζήτημα αν θα τεθεί η σορός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου σε λαϊκό προσκύνημα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες όποιος το επιθυμεί θα μπορεί να αποτίσει φόρο τιμής στον Κωνσταντίνο Γλύξμπουργκ το πρωί της Δευτέρας, πριν την κηδεία.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες που επικαλείται ο ΣΚΑΪ, η σορός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου φαίνεται πως θα τεθεί τελικά σε λαϊκό προσκύνημα, από τις 06:00 έως τις 10:00 της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου, στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου στη Μητρόπολη, πριν την εξόδιο ακολουθία.

Στις 12:00 θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία στη Μητρόπολη Αθηνών και μετά η ταφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Τατόι, δίπλα στους προγόνους του. Αναμένεται να φανεί αν θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση ώστε να διευκρινιστεί εάν όντως θα υπάρξει λαϊκό προσκύνημα της σορού του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.