Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση – Επιδεινώθηκε η υγεία του

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο τέως βασιλιάς βρίσκεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου νοσηλεύεται αντιμετωπίζοντας χρόνια καρδιαγγειακά και κινητικά προβλήματα με την κατάσταση της υγείας του να λογίζεται ως πολύ σοβαρή.

Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία φορά που ο τέως βασιλιάς εμφανίστηκε δημόσια ήταν στις 19 Οκτωβρίου 2022 όπου και καταγράφηκε από τον φακό του «Secret» των Παραπολιτικών, μαζί με τη σύζυγό του, Άννα Μαρία, και τις αδελφές του, την πρώην βασίλισσα της Ισπανίας, Σοφία, και την Ειρήνη. Η οικογένεια του τέως βασιλιά αποχωρούσε από γνωστό μαγαζί επί της Βουκουρεστίου και Πανεπιστηµίου όπου λίγο πριν είχε γευματίσει.

Ο τέως, στο καροτσάκι, µε ρινικούς καθετήρες, απαραίτητους για οξυγονοθεραπεία, µιλούσε ήρεµα και σταθερά στους οικείους του. Ολοι τους, σε µια ήσυχη γωνιά καφέ-εστιατορίου, ντυµένοι απλά και σικάτα, δίχως να τραβούν τα βλέµµατα όσων έτυχαν να βρίσκονται στο κέντρο εκείνη την ώρα. Γευµάτισαν και αποχώρησαν. Βέβαια, ενώ διέσχιζαν την Ακαδηµίας, ένα ζευγάρι τουριστών αναγνώρισε τη Σοφία και, ενθουσιασµένοι, έτρεξαν προς το µέρος της, προκειµένου να χαιρετήσουν την ίδια και τους συγγενείς της. Οµοίως και ένας Ελληνας, ο οποίος αναγνώρισε τον τέως βασιλιά.

teos-vasilias-konstantinos
teos-vasilias-konstantinos-
teos-vasilias-konstantinos-athina