Τζόκερ: Στο Συκούριο της Λάρισας το τυχερό δελτίο – Με 50 λεπτά κέρδισε 3,4 εκατ. ευρώ

Ο υπερτυχερός παραμένει άγνωστος, ενώ στο Συκούριο όλοι προσπαθούν να μαντέψουν ποιος είναι ο συγωριανός τους που η τύχη του χαμογέλασε τόσο απλόχερα

Την τύχη με το μέρος του είχε ένας παίκτης του παιχνιδιού ΤΖΟΚΕΡ, του ΟΠΑΠ, ο οποίος έγινε εκατομμυριούχος συμπληρώνοντας μια στήλη με 5+1 αριθμούς.

Ο μεγάλος νικητής της χθεσινής κλήρωσης, ο οποίος κέρδισε 3.410.551 ευρώ, έπαιξε ΤΖΟΚΕΡ σε κατάστημα ΟΠΑΠ στο Συκούριο Λάρισας και το δελτίο του κόστισε 50 λεπτά, σύμφωνα με τα στοιχεία από την ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ.

«Ο μεγάλος νικητής έκανε την απόλυτη πρόβλεψη. Έπαιξε μόλις μια στήλη, αξίας 50 λεπτών, συμπληρώνοντας αριθμούς της επιλογής του και κέρδισε το μεγάλο έπαθλο. Είναι απίστευτο», αναφέρει ο Γιάννης Χαζηλαδάς, ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου 13.

Ποδαρικό στις επιτυχίες

Ο νικητής των 3.410.551 ευρώ ήταν η πρώτη μεγάλη επιτυχία που καταγράφει το κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Χαζηλαδά, μετά από ενάμιση περίπου χρόνο λειτουργίας.

O Γιάννης Χαζηλαδάς, ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στο Συκούριο Λάρισας

Το τυχερό κατάστημα ΟΠΑΠ στο Συκούριο Λάρισας

«Ακόμα προσπαθούμε να το συνειδητοποιήσουμε. Είναι μεγάλη υπόθεση να συμβαίνει ένα τόσο μεγάλο και ευτυχές γεγονός σε μια κλειστή κοινωνία σαν τη δική μας. Τα τηλέφωνα δεν έχουν σταματήσει να χτυπάνε από το πρωί. Όλη η περιοχή συζητάει για αυτό το θέμα. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που φέραμε τύχη σε κάποιον από τους συμπολίτες μας. Μακάρι να του πάνε όλα όπως τα έχει ονειρευτεί και να έχει την υγεία του», συμπληρώνει ο κ. Χατζηλαδάς