Την αποθέωσε το κοινό: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε το ντεμπούτο της στην ελληνική τηλεόραση – Σε ποια εκπομπή εμφανίζεται

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία συγκίνησε με τη δύναμη της ψυχής της μετά την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι εγκαινιάζει μια νέα επαγγελματική διαδρομή στον ΑΝΤ1. Μέσα από τη στήλη της στο μαγκαζίνο «Ζήσε αλλιώς» με τη Σοφία Αλιμπέρτη αναδεικνύει ιστορίες ανθρώπων που βίωσαν δύσκολες στιγμές και αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η στήλη της Ιωάννας Παλιοσπύρου στην εκπομπή «Ζήσε αλλιώς»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε το πρώτο τηλεοπτικό της βήμα.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο και εμφανίστηκε σήμερα, Παρασκευή 21 Απριλίου, στη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1, «Ζήσε αλλιώς».

Η γυναίκα που ενέπνευσε πολλούς μέσα από την περιπέτειά της, θα παρουσιάζει στήλη στην εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη, και θα φέρνει στο φως ιστορίες ανθρώπων που έχουν περάσει δύσκολες στιγμές στη ζωή τους.

«Μαζί, σε αυτήν τη στήλη, θα συζητάμε με ανθρώπους που έχουν βιώσει κάτι πολύ δύσκολο στη ζωή τους και θα μας λένε μικρά μυστικά και τρόπους που μπόρεσαν να το διαχειριστούν και να το ξεπεράσουν» ανέφερε η Ιωάννα Παλιοσπύρου καλωσορίζοντας για πρώτη φορά το τηλεοπτικό κοινό.

Η πρώτη καλεσμένη της Ιωάννας Παλιοσπύρου ήταν η Ποθητή Κυνηγοπούλου, η οποία καθηλώθηκε σε αναπηρικό αμαξίδιο, ξαφνικά πριν από 2 χρόνια. Η ιστορία που μοιράζεται με την Ιωάννα είναι σοκαριστική.

Το τηλεοπτικό ντεμπούτο της Ιωάννας Παλιοσπύρου


https://player.glomex.com/integration/1.950.0/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbqevs39&playlistId=v-cs2ku6qjtnu1&origin=glomex-player&playlistIndex=0&pageUrl=https%3A%2F%2Fwww.tilestwra.com%2Ftin-apotheose-to-koino-i-ioanna-paliospyroy-ekane-to-ntempoyto-tis-stin-elliniki-tileorasi-se-poia-ekpompi-emfanizetai%2F