Της «κακομοίρας» σε γλέντι γάμου στη Πάτρα: Πεθερά έπιασε τη νύφη με άλλον στη τουαλέτα & έγινε ο κακός χαμός

Γάμος στην Αχαΐα έληξε από το πρώτο βράδυ. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, κατά τη διάρκεια ενός γάμου στον Δήμο Ερυμάνθου η νύφη πιάστηκε επ’ αυτοφώρω με τον εραστή της μέσα στην τουαλέτα του χώρου εστίασης που γινόταν το γλέντι.

Όπως αναφέρει το flamis.gr, ο γαμπρός είναι από την περιοχή του Ερυμάνθου ενώ η νύφη από την Πάτρα. Αυτό όμως που δεν γνώριζε κανείς είναι ότι η νύφη διατηρούσε παράλληλη σχέση με Πατρινό, ο οποίος εργάζεται στον χώρο των φρούτων και λαχανικών. Μάλιστα ο γαμπρός γνώριζε για την «φιλία» που είχε με τη μέλλουσα γυναίκα του και γι αυτό συμφώνησε να παρευρεθεί στον γάμο ως καλεσμένος. Τόσο στη γαμήλια τελετή όσο και στην δεξίωση!

Κάποια στιγμή όμως κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, η νύφη με την παράλληλη σχέση της βρέθηκαν στην τουαλέτα: «Γύρω στις 3 τα ξημερώματα τον κάλεσε στην τουαλέτα και φυσικά έφυγαν ξεχωριστά» ανέφερε στο πατρινό σάιτ αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

Η πεθερά όμως είχε υποψιαστεί εδώ και καιρό πως κάτι περίεργο συνέβαινε με τον «φίλο» και ενίοτε «συνεργάτη» της νύφης και την ακολούθησε στις τουαλέτες. Περίμενε λίγο απ΄έξω και ξαφνικά μπήκε στην τουαλέτα και τους έπιασε στα πράσα.Είδε τη νύφη σε ερωτική περίπτυξη με τον «φίλο». Όπως καταλαβαίνει κανείς έγινε το έλα να δεις και μάλιστα ο εραστής γρονθοκοπήθηκε από τον γαμπρό και ένα ακόμη άτομο.Φυσικά το ζευγάρι οδηγήθηκε την επομένη κιόλας… σε διαζύγιο!