Του έδιναν 30 λεπτά ζωής: Το 12χρονο αγόρι που διέψευσε κάθε ιατριακή πρόβλεψη και τώρα κινείται

«Θεϊκή παρέμβαση» λέει ο πατέρας του – Μια ιστορία που συγκλονίζει και συγκινεί το διαδίκτυο. Ένα 12χρονο αγόρι από τις ΗΠΑ, παίκτης baseball έπαθε κρανιοεγκεφαλική κάκωση όταν έπεσε από την κουκέτα στον ύπνο του. Οι γιατροί του έδιναν ελάχισα λεπτά ζωής.

Ο 12χρονος παίκτης του μπέιζ μπολ από την Γιούτα νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση μετά το τρομακτικό ατύχημα που είχε στους κοιτώνες της παιδικής ομάδας.

Τι λένε οι γιατροί

Έπεσε από την κουκέτα, έσπασε το κρανίο του και χτύπησε μία αρτηρία έξω από τον εγκέφαλό του.

«Οι γιατροί είπαν πως έχει ακόμα 30 λεπτά ζωής, πως υπήρχε μεγάλη πίεση στον εγκέφαλό του. Και ορίστε τώρα, όχι παραπάνω από 3-4 μέρες μετά και έχει την κινητικότητά του, τις εγκεφαλικές λειτουργίες του και δεν είναι από σύμπτωση», δήλωσε ο πατέρας του 12χρονου.

Η εγχείρηση

Ο Ίστον υποβλήθηκε σε πολύπλοκη εγχείρηση, τέθηκε σε τεχνητό κώμα και νοσηλεύτηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Λίγες ώρες μετά το χειρουργείο, άρχισε να δείχνει σημάδια βελτίωσης.

Ο πατέρας του παιδιού πιστεύει πως υπάρχει θεϊκή παρέμβαση: «Ο μόνος λόγος που βρίσκεται σε αυτό το σημείο, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα είναι λόγω του Ουράνιου Πατέρας μας και τον τρόπο που δείχνει στους ανθρώπους ότι θαύματα συμβαίνουν». δήλωσε.

Για το μόνο που στενοχωρήθηκε ο μικρός Ίστον ήταν το ότι δεν μπόρεσε να πάρει μέρος στους αγώνες της αγαπημένης ομάδας.