Το απίστευτο σημείωμα που άφησαν πάνω στον τάφο των γονιών του Πούτιν: «Ο γιός σας…»

«Παραλείπει τα μαθήματα ιστορίας, τσακώνεται με τους συμμαθητές του, απειλεί να ανατινάξει όλο το σχολείο!».
Τον τάφο των γονιών του Βλαντιμίρ Πούτιν, στο νεκροταφείο Σεραφίμσκι στην Αγία Πετρούπολη, επισκέφθηκαν σήμερα Ρώσοι ακτιβιστές, οι οποίοι και άφησαν ένα σημείωμα, ζητώντας τους να τον… μαλώσουν, καθώς, όπως έγραψαν, «συμπεριφέρεται απαράδεκτα»!

Η φωτογραφία με τη δράση τους, η οποία έγινε, φυσικά, viral, αναρτήθηκε, μεταξύ άλλων, στο προφίλ της Φεμινιστικής Αντιπολεμικής Αντίστασης, μιας οργάνωσης που διοργανώνει καλλιτεχνικές δράσεις και δράσεις διαμαρτυρίας κατά του πολέμου στην Ουκρανία, στο κανάλι Telegram. «Μια άγνωστη ομάδα ατόμων απευθύνθηκε στους γονείς ενός αγοριού, ζητώντας τους να λάβουν μέτρα διαπαιδαγώγησης για το γιό τους», αναφέρεται στην ανάρτηση της οργάνωσης στο Telegram.

Η έκκληση προς τους αποβιώσαντες γονείς του Ρώσου προέδρου είναι μια σελίδα από ένα ημερολόγιο μαθητή, με το ακόλουθο κείμενο: «Αξιοσέβαστοι γονείς. Ο γιος σας συμπεριφέρεται απαράδεκτα! Παραλείπει τα μαθήματα ιστορίας, τσακώνεται με τους συμμαθητές του, απειλεί να ανατινάξει όλο το σχολείο! Πάρτε μέτρα!». Νωρίτερα είχαν γίνει έρευνες στα σπίτια των ακτιβιστών της καλλιτεχνικής αυτής πρωτοβουλίας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η φωτογραφία με τη συγκεκριμένη δράση δημοσιεύθηκε επίσης στο προφίλ που διατηρεί το «Κόμμα των Νεκρών» στο Telegram. Το «Κόμμα των Νεκρών» έχει πραγματοποιήσει αντιπολεμικού περιεχομένου καλλιτεχνικές δράσεις και στο νεκροταφείο Piskariovksoye, το οποίο αποτελεί μνημείο πεσόντων του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Σημειώνεται πως οι γονείς του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν και Μαρία Σεμόλοβα – Πούτινα, απεβίωσαν αντίστοιχα το 1999 και 1998, πριν ακόμη ο γιος τους αναλάβει την ηγεσία της χώρας.