Το θαύμα των θαυμάτων απο την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη!!! – video

Μιλάμε για το… θαύμα των θαυμάτων! Για κάτι που δεν έχει ξαναγίνει όχι για την Καρδίτσα και την Ελλάδα, αλλά και για την Ευρώπη! Μιλάμε για κάτι αδιανόητο που μόνο αυτή θα μπορούσε να πετύχει!

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη!

Που κατέβηκε και στον τελικο των 20 χιλιομέτρων του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος να το… ευχαριστηθεί και να το απολαύσει! Αλλά όταν το απολαμβάνει η Αντιγόνη παίρνει και από ένα… μετάλλιο

Και τι μετάλλιο. Χρυσό!!! Δεν χωράει πλέον το χρυσάφι στις αποσκευές της επιστροφής!

Αυτό είναι το δικό μας κορίτσι! Η Καρδιτσιώτισσα που έγραψε ιστορία. Ενα παραμύθι που είναι αληθινό!

Πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 35χλμ, πρωταθλήτρια Ευρώπης και στα 20χλμ λίγες ημέρες μετά και απέναντι σε ξεκούραστες σπουδαίες αθλήτριες!

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ

Μία ημέρα μετά το θρίαμβο στον τελικό των 35χλμ η Αντιγόνη εξομολογήθηκε στον προπονητή της Ναπολέοντα Κεφαλόπουλο πως θέλει να συμμετάσχει και στον τελικό των 20χλμ. Ετσι για την… εμπειρία!

Τελικά ήταν εμπειρία όχι μόνο για την ίδια αλλά και για όλους όσοι παρακολουθούσαμε αποσβολωμένοι να συντελείται μπροστά μας ένα… αθλητικό θαύμα! Από την αρχή της κούρσας που έγινε υπό βροχή (κάτι που αγαπά ιδιαίτερα η Αντιγόνη), η Καρδιτσιώτισσα πρωταθλήτρια έμεινε πιο πίσω από τις προπορευόμενες, αλλά όσοι την παρακολουθούν ήξεραν πως θα… «μιλήσει» στο φινάλε!

Το ζητούμενο ήταν να έχει δυνάμεις διότι συναγωνίζονταν αθλήτριες ξεκούραστες και υψηλού επιπέδου. Οπως η Πολωνέζα Καταρίνα Ζιεμπλό που πήγε στο Μόναχο για το χρυσό μετάλλιο, αλλα και η Γερμανίδα Σάσκια Φάιγκε που κατέκτησε τελικά την τρίτη θέση, καθώς και άλλες αθλήτριες με πολύ μεγάλες προδιαγραφές!

Η «ατσάλινη» Αντιγόνη όμως έβλεπε πως ήταν η μέρα της. Διατήρησε τον ίδιο ρυθμό χωρίς αυξομειώσεις και έμεινε στο γκρουπ των πρωτοπόρων. Εξι χιλιόμετρα πριν το φινάλε άρχισε τη γνωστή της αντεπίθεση!

Από την 11η θέση ξεπερνούσε μια προς μία τις συναθλήτριες της και έφθασε στην πρώτη τριάδα. Με αστείρευτες δυνάμεις μπήκε μπροστά και άρχισε να ξεφεύγει από την Πολωνέζα που όσο κι αν προσπάθησε δεν κατόρθωσε να την πλησιάσει!

Τερμάτισε μέσα σε πραγματική αποθέωση των Ελλήνων (και όχι μόνο) πρώτη σε χρόνο 1.29.03 για να ολοκληρώσει το… θαύμα των θαυμάτων και έγραψε το όνομά της με ΟΛΟΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ όχι μόνο στην ιστορία του αθλητισμού της Καρδίτσας και της Ελλάδας αλλά του κόσμου!!!