Το θαύμα των Χριστουγέννων: Διδυμάκια νικούν σήψη και μηνιγγίτιδα – Συγκλονίζει η ιστορία τους

Αν θα μπορούσαμε να μιλάμε για το θαύμα των Χριστουγέννων, τότε θα αναφερόμασταν σε αυτά τα δύο ηρωικά διδυμάκια. ήρθαν στον κόσμο τέσσερις μήνες νωρίτερα από το προκαθορισμένο και πέρασαν 100 μέρες δίνοντας μάχη με την σήψη και τη μηνιγγίτιδα.

Τα δύο μωρά, ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι, γεννήθηκαν στις 11 Σεπτεμβρίου 2022, στην Αυστραλία, με το ένα να ζυγίζει 780 γραμμάρια και το δεύτερο 680, προτού μεταφερθούν στην νεογνολογική εντατική.

«Γέννησα φυσιολογικά τα δίδυμά μου και τα πήρα μία πολύ σύντομη αγκαλιά, προτού τα πάρουν στην εντατική», ανέφερε η μητέρα.

«ΠΙΣΤΕΨΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΧΑΝ»

Υπήρξαν στιγμές που πίστεψε, ότι τα παιδιά της δεν θα τα κατάφερναν.

«Τα δίδυμα ήταν να γεννηθούν στις 29 Δεκεμβρίου, όμως ήρθαν στον κόσμο 16 εβδομάδες νωρίτεραΕίχαν σήψη, ενώ το αγοράκι μου δύο είχε και μηνιγγίτιδα. Ήταν πολύ άρρωστο», ανέφερε η μαμά.

Σήμερα, τρεις μήνες μετά, τα μωράκια της ζυγίζουν πάνω από 3 κιλά το καθένα και ανέκτησαν δυνάμεις, ενώ βρίσκονταν στο νοσοκομείο.

«Μέρα με τη μέρα δυναμώνουν. Είναι τόσο υπέροχο να τα βλέπεις μαζί. Σχεδόν χάσαμε το αγοράκι μας, όμως τώρα τα πάει πολύ καλύτερα, αλλά θα χρειάζεται οξυγόνο και στο σπίτι. Έχουμε δρόμο ακόμα, αλλά είναι υπέροχο το ότι τα έχουμε κοντά μας ξανά», σημείωσε.

Αυτό που ευχόταν η μαμά τους ήταν να τα έχει μαζί της τα Χριστούγεννα, προκειμένου να γιορτάσουν όλοι μαζί. Μία ευχή που έγινε πραγματικότητα.