Τρέξτε να προλάβετε: Εταιρία στην Αγγλία δίνει μισθό 22.000€ και μπόνους σε όποιον μιλάει καλά ελληνικά

Εργασία στην Αγγλία: Η εταιρία που προσφέρει τρελό μισθό για όσους μιλούν ελληνικά

Πολλές είναι οι ευκαιρίες στο εξωτερικό ωστόσο μια θέση εργασίας στην Αγγλία τράβηξε την προσοχή μας γιατί προσφέρει μια άριστη επαγγελματική ευκαιρία.

Πρόκειται για μια εταιρία στην Αγγλία η οποία δίνει 22.000 ευρώ ως μισθό σε όσους μιλούν ελληνικά! Συγκεκριμένα το βασικό καθήκον του επιτυχόντα υποψηφίου θα περιλαμβάνει την εισαγωγή δεδομένων (data entry) και την ευθύνη για τη μετάφραση και την εισαγωγή πληροφοριών προϊόντος από τα ελληνικά καταναλωτικά προϊόντα στη βάση δεδομένων στα αγγλικά.

«Ψάχνουμε για ένα αφοσιωμένο άτομο που θα συμβάλει στη μακροπρόθεσμη επιτυχία μας», σημειώνει στην αγγελία της η Mintel Group Ltd – μια παγκόσμια, ιδιωτική εταιρεία έρευνας αγοράς με έδρα το Λονδίνο. Η εταιρεία αναζητά ένα άτομο που να μιλάει άπταιστα ελληνικά για να εργαστεί στην εισαγωγή δεδομένων (data entry), προσφέροντας μόνιμη, πλήρη απασχόληση, με μισθό 19.240£ λίρες συν μπόνους.

Εργασία στην Αγγλία: Αυτές είναι οι προϋποθέσεις

Η Mintel δέχεται βιογραφικά από άτομα που συγκεντρώνουν τα εξής προσόντα:

  • Άπταιστα αγγλικά και κατανόηση ελληνικών
  • Εμπειρία στην εργασία με υπολογιστές
  • Ισχυρό αίσθημα του «work ethic»
  • Μπορεί να λειτουργήσει σε περιβάλλον που θέτει στόχους
  • Μπορεί να διαχειριστεί τη δική του ροή εργασίας
  • Επιθυμία εργασίας στα πλαίσια ομάδας
  • Ικανότητα πληκτρολόγησης 35 λέξεων το λεπτό σε αγγλικό πληκτρολόγιο!

Τι προσφέρει η εταιρεία στον εργαζόμενο

Εκτός του μισθού που αναφέρθηκε παραπάνω, η Mintel υποστηρίζει την εξ αποστάσεως εργασία και για τον λόγο αυτό προσφέρει ένα υβριδικό μοντέλο εργασίας, σύμφωνα με το οποίο οι υπάλληλοι μπορούν να εργάζονται από το σπίτι 3 ημέρες την εβδομάδα, προσφέροντας ακόμα επίδομα «Home Office», επίδομα δηλαδή εργασίας από το σπίτι.

Όσον αφορά τις άδειες, όσοι προσλαμβάνονται στην Mintel, λαμβάνουν ένα επίδομα αδείας με δυνατότητα επαναγοράς επιπλέον διακοπών καθώς και μία έξτρα ημέρα άδειας για να γιορτάσουν τα γενέθλια τους!

Επιπλέον, οι εργαζόμενοι λαμβάνουν 2 ημέρες άδειας το χρόνο προκειμένου να τις προσφέρουν για να υλοποιήσουν έναν αξιόλογο σκοπό! Τέλος να αναφέρουμε πως η εταιρία διαθέτει open space γραφεία εξοπλισμένα με… μπιλιάρδο και τραπέζι πινγκ – πονγκ!