Τραγωδία στην Ελασσόνα: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 10 μηνών μωρό μία ημέρα πριν τη βάφτισή του και το γάμο των γονιών του

Η σημερινή θα ήταν κανονικά η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους. Θα βάφτιζαν το – 10 μηνών – αγγελούδι τους και θα επισφράγιζαν την αγάπη τους με τον… θρησκευτικό γάμο τους. Όμως είναι τελικά η χειρότερη ημέρα που θα μπορούσαν να φανταστούν. Μια μαύρη ημέρα που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη τους αφού θα κηδέψουν τελικά το παιδί τους.  

Η σσύλληπτη τραγωδία έγινε στην Ελασσόνα, με ένα παιδί μόλις 10 μηνών να αφήνει την τελευταία του πνοή σε τροχαίο, μπροστά στη μητέρα του.

Το πιο άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα χθες το απόγευμα για το μελλόνυμφο ζευγάρι όταν το Ι.Χ αυτοκίνητο που οδηγούσε η 38χρονη μητέρα του μωρού ξέφυγε της πορείας του και καρφώθηκε σε δέντρο.

Η μητέρα είχε πάει να κανονίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για τις τελετές.

Από τη σφοδρή σύγκρουση η οδηγός δεν έπαθε απολύτως τίποτα, ενώ οι διασώστες του ΕΚΑΒ που βρέθηκαν στο σημείο έδωσαν κυριολεκτική μάχη για να κρατήσουν το αγοράκι στη ζωή, κάτι που τελικά δεν κατάφεραν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε το αγοράκι και το μετέφερε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας όπου του έγινε για αρκετή ώρα καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή.

To ασθενοφόρο παρέλαβε και τη 38χρονη μητέρα, η οποία δεν τραυματίστηκε αν και βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.