Τρεις έφηβοι έδειραν μέχρι θανάτου τον πατριό τους όταν παρενόχλησε σεξουαλικά την 9χρονη αδερφή τους

Tρεις έφηβοι από το Τέξας αντιμετωπίζουν βαριές ποινές που σχετίζονται με τον άγριο ξυλοδαρμού 42χρονου άντρα. Τα αδέρφια  Christian Trevino, 17, Alejandro Trevino, 18, και ο φίλος τους Juan Eduardo Melendez, κατηγορούνται για την δολοφονία του πατριού τους, αφού αυτός παρενόχλησε σεξουαλικά την 9χρονη ετεροθαλή αδερφή τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο πατέρας τους, Gabriel Quintanilla, δέχτηκε χτυπήματα σε πολλαπλά σημεία του σώματός τους.

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΗ

Τα αδέρφια εξοργίστηκαν, όταν το κορίτσι είπε στη μητέρα τους, ότι ο Quintanilla την ακούμπησε απρεπώς, σε ένα πάρκινγκ αυτοκινήτου.

Τον περίμεναν, λοιπόν, να επιστρέψει στο σπίτι και εκεί ξεκίνησαν να τον χτυπούν, ωστόσο κατάφερε να ξεφύγει τρέχοντας. Τότε τα δύο αγόρια, μαζί με τον φίλο τους, τον κυνήγησαν μέχρι το αυτοκίνητό του και εκεί τον χτυπήσαν μέχρι τελικής πτώσης. Ήταν ακόμα ζωντανός, όταν τον πέταξαν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, όπου και τον άφησαν να πεθάνει.

Σύμφωνα με την αστυνομία, χρησιμοποιήθηκαν σιδερογροθιές που του προκάλεσαν σοβαρές βλάβες στο κρανίο. Τελικά, ο άντρας εντοπίστηκε μερικές ώρες αργότερα από τους αστυνομικούς που ξεκίνησαν αμέσως έρευνες.

Τα αδέρφια συνελήφθησαν και κατηγορούνται για ανθρωποκτονία και συμμετοχή σε οργανωμένο έγκλημα, ενώ ο φίλος τους κατηγορήθηκε για συνέργεια και κατοχή κάνναβης.

Ωστόσο, ο πατριός βρέθηκε να είναι καταζητούμενος από το 2019 για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού κατ’ επανάληψη και οικογενειακή βία. Επρόκειτο για άλλο παιδί τότε. Ωστόσο δεν έχει γίνει σαφές αν τα δύο αδέρφια γνώριζαν για την εν λόγω κατηγορία.

Η ετυμηγορία του δικαστηρίου για τη μοίρα των τριών εφήβων αναμένεται την ερχόμενη Κυριακή.