Τσακώθηκαν στο πάρκινγκ, έβγαλε όπλο και την πυροβόλησε μπροστά στα παιδιά της

Μια 26χρονη μητέρα πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια των μικρών παιδιών της  έξω από ένα παντοπωλείο στη… Νότια Καρολίνα.

Η νεαρή μητέρα είχε μόλις βγει από το κατάστημα, όταν ενεπλάκη σε λεκτική διαμάχη με μία εντελώς άγνωστη, ενώ πακετάριζε τα ψώνια στο αυτοκίνητό της στο πάρκινγκ, δήλωσε ο σύζυγος της.

Όταν η διαφωνία έληξε, η 23χρονη, που αναγνωρίστηκε από την αστυνομία, έβγαλε ένα όπλο και πυροβόλησε την μητέρα στην πλάτη, σύμφωνα με πληροφορίες από την New York Post.

Μπροστά στα μάτια των παιδιών της

Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας δήλωσε ότι την πυροβόλησαν ενώ το 2χρονο παιδί τους και ένα βρέφος βρίσκονταν στο αυτοκίνητο.

Η νεαρή μητέρα με τον σύζυγό της. Πηγή φωτο: New York Post

Η αστυνομία έφτασε στον τόπο του εγκλήματος και αφού μίλησαν με μάρτυρες,  διαπίστωσαν ότι οι δύο γυναίκες είχαν κάποιου είδους καυγά, αν και δεν είναι σαφές για ποιο λόγο προκλήθηκε.

H 23χρονη που εκτέλεσε την μητέρα παραδόθηκε λίγες ώρες μετά. Πηγή φωτο: New York Post

Η 23χρονη παραδόθηκε μετά τους πυροβολισμούς. Της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φόνο και άλλα αδικήματα που σχετίζονται με όπλα.

Σε σοκ και οι αστυνομικοί

«Δυστυχώς, πρόκειται για μια κατάσταση όπου τα πνεύματα άναψαν και κάποιος άφησε τον θυμό να τον κυριεύσει. Μια βιαστική απόφαση επηρέασε τις ζωές δύο οικογενειών και αμέτρητων άλλων που έγιναν μάρτυρες αυτού του τραγικού γεγονότος», ανέφερε σε δήλωσή του ο αρχηγός της αστυνομίας Μπόμπι Ντέιλ.

«Ανούσια είναι η μόνη λέξη που μπορώ να σκεφτώ για να περιγράψω αυτό που συνέβη», είπε.

Η γυναίκα που σκοτώθηκε ήταν σπουδάστρια νοσηλευτικής σχολή, Ήταν η «καλύτερη σύζυγος που θα μπορούσες ποτέ να ζητήσεις», είπε ο άντρας της.

«Μια όμορφη γυναίκα, υπέροχη μητέρα, συμπονετική σύζυγος, έμπιστη φίλη και τόσα πολλά άλλα» ανέφερε.