Τσιτσιπάς: Έξω φρενών με τη μητέρα του ο Στέφανος – Τα πολύ άσχημα λόγια που της είπε

“Μ*λακισμένη είσαι τελείως;” της είπε μεταξύ άλλων

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε ένα καθοριστικό γκέιμ στο πρώτο σετ, έγινε έξω φρενών και τα έβαλε με τη μητέρα του η οποία του έδινε οδηγίες στα ρώσικα με τον Έλληνα τενίστα να της μιλάει σε αρκετά έντονο ύφος.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δέχτηκε μπρέικ από τον Μεντβέντεφ σε ένα καθοριστικό σημείο στο πρώτο γκέιμ με τον Ρώσο αντίπαλο του να περνάει μπροστά στο σκορ με 6-5 γκέιμ.

Όπως αναφέρει το SPORT24, ο Έλληνας τενίστας όταν πήγε προς τον πάγκο του ήταν έξω φρενών με τη μητέρα του, η οποία στη διάρκεια του γκέιμ τού έλεγε κάποια πράγματα στα ρώσικα.

Ο Τσιτσιπάς γύρισε και τής είπε:

“Μη μιλάς στα ρώσικα. Μίλα στα ελληνικά. Στα ρώσικα μη μιλάς. Μάνα σερβίρω και μιλάς στα ρώσικα. Φύγε από το γήπεδο καλύτερα μη μιλάς στα ρώσικα. Μ*λακισμένη είσαι τελείως; Δεν μπορώ να καταλάβω τι περνάει από το μυαλό σου. Μιλάει στη δική της γλώσσα. Αν έχεις το θέο σου;”


https://player.glomex.com/integration/1.962.1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbqevs39&playlistId=v-csrd5cfsfvcx&origin=glomex-player&playlistIndex=0&pageUrl=https%3A%2F%2Fwww.tilestwra.com%2Ftsitsipas-exo-frenon-me-ti-mitera-toy-o-stefanos-ta-poly-aschima-logia-poy-tis-eipe%2F

Και εν συνεχεία, πριν μπει στο κορτ για την έναρξη στο δεύτερο σετ -με τη μητέρα του να έχει πάει από πάνω του για να του πει κάτι- ο Τσιτσιπάς γύρισε και είπε προς τον διαιτητή: “Πρέπει να φύγει από το γήπεδο. Δεν μπορώ. Άμα συνεχίσω πρέπει να γίνει με το δικό μου τρόπο”.


https://player.glomex.com/integration/1.962.1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbqevs39&playlistId=v-csrd6u1shdm9&origin=glomex-player&playlistIndex=0&pageUrl=https%3A%2F%2Fwww.tilestwra.com%2Ftsitsipas-exo-frenon-me-ti-mitera-toy-o-stefanos-ta-poly-aschima-logia-poy-tis-eipe%2F