Φρίκη στην Κρήτη: Πατέρας βίαζε και εξέδιδε σε πελάτες την κόρη του, για να βγάζει χρήματα!


Συγκλονίζει μία νέα, αρρωστημένη ιστορία που διαδραματίστηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η 20χρονη -πλέον κοπέλα- καταγγέλλει πως όταν ακόμα ήταν ανήλικη, ο πατέρας της, την βίαζε και την εξέδιδε σε πελάτες.

Το άτυχο κορίτσι αποφάσισε να λύσει τη σιωπή της και να πάει στην Αστυνομία να μιλήσει για το δράμα που ζούσε τόσο εκείνη, όσο και η μητέρα και ο αδελφός της στα χέρια του πατέρα της. Συγκεκριμένα, υποστηρίζει πως ο ένας βιασμός άρχισε να διαδέχεται τον άλλον όσο ήταν ανήλικη. Κατηγορεί ως ενορχηστρωτή του μαρτυρίου της, τον ίδιο τον πατέρα της. Υποστηρίζει ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά και την εξέδιδε σε φίλους του, για να κερδίζει χρήματα. Ένας επιχειρηματίας, ένας έμπορος και ένα στέλεχος δημόσιας υπηρεσίας είναι μεταξύ των προσώπων που φέρεται, κατά πληροφορίες, να κατονομάζει σε κατάθεση που είχε δώσει στις Αρχές πριν από μερικούς μήνες μία 20χρονη στο Ηράκλειο, καταγγέλλοντας ότι ενώ ήταν ακόμα ανήλικη, ο πατέρας της, την εξέδιδε έναντι αμοιβής. Σε σχέση με τον πατέρα η υπόθεση έχει πάρει, σύμφωνα με πληροφορίες, τη δικαστική οδό, ενώ ως προς τα άλλα πρόσωπα, τα οποία κατονομάζει στην συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε, η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποια εξ αυτών έχουν λάβει κλήση να εμφανιστούν και να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις για τα όσα τους αποδίδονται.

Η κοπέλα ζητά να τιμωρηθεί ο πατέρας της, για τον οποίο μιλάει με απέχθεια αφού όπως καταγγέλλει τη βίαζε, την χτυπούσε και γενικότερα συμπεριφερόταν με βία τόσο στη μητέρα της όσο και στον αδερφό της. Χαρακτηριστικά φέρεται να αναφέρει ότι όταν πεινούσε η ίδια και τα άλλα μέλη της οικογένειας, ο πατέρας τους έβαζε σε σούπερ-μάρκετ, τους υποχρέωνε να βλέπουν και να μυρίζουν τα γλυκά και τα φαγητά και τους άφηνε νηστικούς. Ως προς τους φερόμενους «πελάτες», η κοπέλα κατονομάζει πρόσωπα είτε με τα πλήρη στοιχεία τους είτε με τα μικρά τους ονόματα, δίνοντας ωστόσο συγκεκριμένα στοιχεία της επαγγελματικής ιδιότητας τους ή των διευθύνσεων τους.