Φρίκη στην Τουρκία: Σκότωσε τρεις ανθρώπους επειδή τάιζαν αδέσποτα! (Βίντεο)

Σοκ και φρίκη! Το ότι κυκλοφορούν παγκοσμίως και όχι μόνο στην Τουρκία απίστευτα ανθρώπινα «ζώα» (προσβλητικό για τα ζώα) είναι γεγονός, αλλά πρώτη φορά ακούμε για παράφρονα που σκοτώνει τρεις ανθρώπους επειδή τάιζαν τα αδέσποτα.

Δυστυχώς, η Τουρκία εκτός από αγράμματους έχει και πολλούς που μισούν τα ζώα και τους ανθρώπους γενικότερα και έχουν την εντύπωση ότι ζουν ακόμα στις στέπες της Μογγολίας.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 16:00 της 10/6 στην συνοικία Στρατηγού Ναζίφ Γκιουρμάν στην Σμύρνη. Ο Αλή Ιχσαν Κιλίτς 5 μέρες πριν το περιστατικό καβγάδισε με την οικογένειά του Γιαχγιά Κιοσέκ που μαζί με την οικογένειά του τάιζαν αδέσποτα σκυλιά. Μετά από εκείνον τον καβγά, οι δύο τους καβγάδισαν πάλι όταν συναντήθηκαν μπροστά στο σπίτι του Κιλιτς.

Ο καβγάς κλιμακώθηκε και τότε ο Κιλιτς έβγαλε πιστόλι που έφερε και πυροβόλησε και τον Γιαχγιά Κιοσέκ, την σύζυγό του Μεριέμ Κιοσέκ και την κόρη τους και μητέρα δύο παιδιών Φουντά Γκιουτσλού. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών πέθαναν.

Η αστυνομία τον συνέλαβε και μετά από λίγες μέρες συνέλαβε και τον μεγάλο του αδερφό που του έδωσε γεμιστήρα για το όπλο του…

Στο χρονικό σημείο 5:20-5:36 είναι οι στιγμές των πυροβολισμών.

Διακρίνεται πώς θα σκότωνε και άλλους αλλά σε κάποια στιγμή το όπλο του σταμάτησε είτε λόγω εμπλοκής είτε λόγω του ότι δεν είχε άλλες σφαίρες. Για αυτό και εκείνος το κοίταξε παραξενεμένος.

Δείτε το βίντεο

O συγκεκριμένος δολοφόνος μάλιστα, στη συνέχεια με τη γνωστή τουρκική κουτοπονηριά το έπαιζε χαζός στην Αστυνομία και έλεγε πως δεν θυμάται τίποτα γιατί ανέβηκε το σάκχαρό του!


Φυσικά έχει πλήρη γνώση ότι στην Τουρκία τα ισόβια είναι ισόβια και άρχισε τις…πιθηκιές.