Φρίκη στη Βέροια: Μητέρα είπε «πάω για ρεβεγιόν» και πέταξε το μωρό της στον Αλιάκμονα!

Πώς οι γονείς της 28χρονης κατάλαβαν ότι κάτι συμβαίνει με το βρέφος μέχρι τη στιγμή που οι αστυνομικοί έφτασαν στον Αλιάκμονα και το βρήκαν νεκρό.

Δεν τις χωρά ο ανθρώπινος νους τις πληροφορίες που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μία 28χρονη μητέρα πέταξε το βρέφος της, ένα κοριτσάκι μόλις 11 μηνών, στο φράγμα του Αλιάκμονα στη Βέροια.

Η 28χρονη μεγάλωνε το παιδί μαζί με τους γονείς της, καθώς δεν διατηρεί σχέσεις με τον πατέρα του μωρού.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η 28χρονη έφυγε το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς από το σπίτι της λέγοντας στους γονείς της «πάω να κάνω ρεβεγιόν». Μαζί της πήρε το βρέφος.

Όταν το πρωί της Πρωτοχρονιάς γύρισε πίσω, οι γονείς της αντιλήφθηκαν ότι δεν έχει μαζί της το μωρό και αμέσως ανησύχησαν και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί άρχισαν να τη ρωτούν που βρίσκεται το παιδί και τότε εκείνη απαντούσε για ώρες πράγματα που δεν βοηθούσαν την έρευνα και δεν κατέληγαν σε κάποιο συμπέρασμα. Το γεγονός ότι δεν ομολογούσε είχε ως αποτέλεσμα να χρειαστεί να περάσουν πολλές ώρες μέχρι να εντοπιστεί το μωρό.

Κάποια στιγμή η 28χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι πήγε βόλτα με το μωρό στο ποτάμι, προσδιορίζοντας ένα συγκεκριμένο σημείο. Τότε οι αστυνομικοί ξεκίνησαν την έρευνα στο φράγμα του Αλιάκμονα μέχρι που τελικά χθες το βράδυ εντοπίστηκε το μωρό νεκρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 28χρονη αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευτεί πολλές φορές (περίπου 10) κατά το παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι της είχε χορηγηθεί φαρμακευτική αγωγή, την οποία το τελευταίο διάστημα είχε σταματήσει να λαμβάνει.

Η 28χρονη έχει συλληφθεί και αναμένεται να οδηγηθεί σε ψυχιατρική κλινική για πραγματογνωμοσύνη, ενώ αναμένονται οι σχετικές εντολές από τον εποπτεύοντα Εισαγγελέα.

Ομολόγησε η μητέρα του 11 μηνών βρέφους που βρέθηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα

Η 30χρονη μητέρα φέρεται να πέταξε το μωρό στον ποταμό στις 31 Δεκεμβρίου.

Η γυναίκα στην αρχή έπεσε σε αντιφάσεις και έλεγε ότι το μωρό το είχε αφήσει σε άλλο σημείο. Έπειτα από πιέσεις των αστυνομικών, ομολόγησε ότι έριξε το μωρό στον ποταμό και υπέδειξε το σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο παρελθόν η μητέρα είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Όπως αναφέρει το verianet, μετά την αποτρόπαιη πράξη της, πήγε στην Αλεξάνδρεια και φέρεται ότι διέμεινε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο, ενώ την επομένη, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, επέστρεψε στο σπίτι της.

Σε ερωτήσεις των γονέων της για το παιδί, δεν έδωσε σαφείς απαντήσεις. Οι γονείς ανέφεραν το γεγονός στην αστυνομία η οποία επιλήφθηκε της υπόθεσης.

Στην περιοχή έφτασαν δύτες της ΕΜΑΚ και ανέσυραν το μωρό νεκρό.