Φρίκη στη Φλόριντα: Πατέρας έριξε το 2χρονο γιο του σε λίμνη με αλιγάτορες

Φρίκη προκαλεί η δολοφονία ενός δίχρονου παιδιού στη Φλόριντα, το οποίο βρέθηκε νεκρό στο στόμα ενός αλιγάτορα την περασμένη Παρασκευή.

Κατηγορούμενος για το ασύλληπτο έγκλημα, είναι ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος φέρεται σύμφωνα με την αστυνομία, να έριξε το παιδί στη λίμνη όπου ήταν ο αλιγάτορας, αφού προηγουμένως δολοφόνησε τη σύζυγό του και μητέρα του παιδιού.

Ο 2χρονος Τάιλεν Μόσλει, είχε δηλωθεί ως αγνοούμενος αφού η μητέρα του, Πάσαν Τζεφέρι, 20 ετών, βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της το απόγευμα της Πέμπτης με πολλαπλές μαχαιριές, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του St. Petersburg Anthony Holloway σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή, σύμφωνα με το CNNi.

πατέρας του Τόμας Μόσλεϊ, 21 ετών αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες για φόνο πρώτου βαθμού.

«Λόγω των εξαιρετικά σοβαρών καταγγελιών γύρω από αυτές τις τραγικές απώλειες, η έρευνά μας επικεντρώνεται επί του παρόντος στη συλλογή πληροφοριών για τα γεγονότα και τις συνθήκες της υπόθεσης, καθώς και για την ψυχική κατάσταση του πελάτη μας», δήλωσε η συνήγορός του κατηγορούμενου, Σάρα Μόλο.

Ο Μόσλει φέρεται να «έριξε ή άφησε» τον δίχρονο γιο του, Τάιλεν, σε μια λίμνη, και έγινε αιτία να τραυματιστεί θανάσιμα, σύμφωνα με μία από τις ένορκες καταθέσεις.

Η οικογένεια της μητέρας του μικρού, σύμφωνα με μία από τις καταθέσεις, βρήκε νεκρή στο διαμέρισμά της την Τζεφέρι με «πάνω από συνολικά 100 εμφανή κοψίματα και μαχαιριές».

«Ένα ματωμένο δακτυλικό αποτύπωμα σε ένα μπουκάλι που περιείχε καθαριστικό υγρό, το οποίο βρέθηκε κάτω από το κρεβάτι στον τόπο του εγκλήματος ταυτοποιήθηκε πως είναι του Μόσλει», αναφερόταν επίσης σε ένορκη κατάθεση.«Ένα ματωμένο αποτύπωμα παπουτσιού με το διακριτικό «Gucci» εντοπίστηκε στο πάτωμα του μπάνιου όπου βρέθηκε το θύμα», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Το μικρό αγόρι δεν βρισκόταν στον τόπο του εγκλήματος και οι αρχές ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του