Φως Στο Τούνελ: «Νικολούλη ψόφ@!» – Το μήνυμα που εξόργισε την παρουσιάστρια

Ένα υβριστικό μήνυμα έφτασε στην εκπομπή Φως στο Τούνελ και εξόργισε την παρουσιάστρια αφού έγραφε «Νικολούλη ψόφα, ότι και να ψάχνετε δε θα βρείτε τίποτα»! – Υπόνοιες ότι το έστειλε η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ιδιαίτερα εκνευρισμένη με ένα μήνυμα το οποίο πιθανότατα δημοσιεύθηκε στο Twitter και το οποίο φέρεται να έχει γράψει η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, εμφανίστηκε η Αγελική Νικολούλη! «Νικολούλη ψόφα, ότι και να ψάχνετε δεν θα βρείτε τίποτα» έγραφε το μήνυμα και συνοδευόταν από απειλητικά μηνύματα.

Δείτε το βίντεο:

Η ίδια η Δήμητρα Πισπιρίγκου αμέσως μετά πήρε τηλέφωνο την Αγγελική Νικολούλη και της είπε πως δεν είναι η ίδια που κρύβεται πίσω από το συγκεκριμένο προφίλ, τονίζοντας πως αυτό που τη νοιάζει είναι να μάθει «την πραγματική αλήθεια». Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως το συγκεκριμένο προφίλ απενεργοποιήθηκε αμέσως μετά την δημόσια αναφορά που έκανε σε αυτό η παρουσιάστρια της εκπομπής!

«Σας καίνε οι θάνατοι των τριών παιδιών. Δεν είναι πράγματα αυτά» της απάντησε η Αγελική Νικολούλη η οποία συνομίλησε και με τη μητέρα η οποία της είπε να μιλήσει με την Ασφάλεια και να ψάξει για τον ρόλο του Μάνου Δασκαλάκη στην υπόθεση!