«Φως στο Τούνελ»: «Πάγωσε» η Αγγελική Νικολούλη – «Αν επιβεβαιωθεί αυτό, είναι θεία δίκη»

Όπως κάθε Παρασκευή, έτσι και απόψε, η Αγγελική Νικολούλη με την ομάδα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» ερευνά υποθέσεις εξαφανισμών καθώς και ανεξιχνίαστων εγκλημάτων που συγκλονίζουν την κοινή γνώμη.

Την ώρα που η εκπομπή ήταν στον αέρα, έφτασε μία σημαντική μαρτυρία, για μία πολύκροτη υπόθεση που έχει ερευνήσει παλαιότερα το «Φως στο Τούνελ», που πάγωσε την Αγγελική Νικολούλη.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μετά από κλήση συνεργάτη της πληροφορήθηκε μια πολύ σημαντική μαρτυρία για μια υπόθεση που είχε απασχολήσει πολύ στο παρελθόν.

«Η αλήθεια είναι ότι όταν είμαστε μέσα στην εκπομπή και ερευνούμε υποθέσεις, κάποιοι μας γυρνούν πίσω», είπε η δημοσιογράφος, ενώ στη συνέχεια έμεινε έκπληκτη από τις πληροφορίες που διάβασε.

«Πω πω. Αν συμβεί αυτό, αν βγει αυτό, είναι αυτό που λέμε θεία δίκη. Έχουμε “βόμβα” στα χέρια μας. Στα 28 χρόνια την έχω συναντήσει πολλές φορές τη θεία δίκη και αν επιβεβαιωθεί αυτό σε αυτήν την πολύκροτη υπόθεση που έχουμε ερευνήσει…».

Η Αγγελική Νικολούλη ήταν ιδιαίτερα ταραγμένη από τις πληροφορίες που έφτασαν στο στούντιο στον αέρα της εκπομπής.

«Παναγία μου, Χριστέ μου. Εάν αυτό που μας δίνουν τώρα και από τον χώρο που το δίνουν, είναι όπως το περιγράφει ο μάρτυρας, θα τρίβουμε όχι τα μάτια μας…».