Χάρισε στην κοπέλα του μικρότερο μονόπετρο, για να την κάνει να χάσει βάρος

Ήξερε πάνω κάτω το μέγεθος των δακτύλων μου, οπότε, όταν τον ρώτησα, γιατί μου έφερε ένα τόσο μικρό δαχτυλίδι, είπε: “Μπορείς να το φορέσεις, όταν χάσεις βάρος”.

Η Χλόη έβγαινε με αυτόν τον τύπο, από τότε, που ήταν 16 ετών και μια μέρα της έδωσε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων, που γνώριζε, πως ήταν πολύ μικρό, 4 νούμερα μικρότερο, για να είμαι ακριβής. Η Χλόη είχε πει στη Daily Mail: «Ήξερε πάνω κάτω το μέγεθος των δακτύλων μου, οπότε, όταν τον ρώτησα, γιατί μου έφερε ένα τόσο μικρό δαχτυλίδι, είπε: «Μπορείς να το φορέσεις, όταν χάσεις βάρος».

Η 23 ετών πια Χλόη είπε, ότι αυτή ήταν μια από τις πιο σοβαρές μορφές συναισθηματικής κακοποίησης, που της έκανε κατά τη διάρκεια της σχέσης τους. Υποστηρίζει ακόμη, ότι όταν ήταν πιο μικρή, την ενθάρρυνε να τρώει περισσότερο, ώστε να μην είναι ελκυστική στους άλλους.

Παραδέχεται, ότι το βάρος της, την ανησυχούσε αρκετά, όταν ήταν πιο νέα. «Όταν ήμουν στο γυμνάσιο, είχαμε στο τέλος της χρονιάς κάτι σαν γυμναστικές επιδείξεις και σε έναν αγώνα με την άλλη τάξη, έπρεπε να περάσουμε πάνω από μια γέφυρα φτιαγμένη από 2 σκάλες (τη μία θα την ανεβαίναμε και την άλλη θα την κατεβαίναμε). Θυμάμαι που απορούσα, αν αυτές οι σκάλες θα κρατούσαν το βάρος μου».

Φυσικά, αυτή η φρικτή πρόταση γάμου ήταν ο κόμπος στο χτένι και η σχέση έληξε, αλλά γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος. Η Χλόη είπε τον τελευταίο λόγο και όχι μόνο έχασε 25 κιλά, αλλά βρήκε και καινούργιο σύντροφο, με τον οποίο αρραβωνιάστηκαν.

Τον συνάντησε λίγα χρόνια μετά το χωρισμό της και την ενθάρρυνε να αρχίσει γυμναστήριο, να κάνει ασκήσεις και βάρη. Η Χλόη είπε: «Ποτέ δεν πίστευα, ότι μπορούσα να φτάσω ως εδώ, αλλά μου αρέσει. Είμαι επιτέλους πραγματικά ευτυχισμένη».

Η 23χρονη διόρθωσε επίσης τη διατροφή της, για να παραμείνει υγιής. Αντικατέστησε τα δημητριακά με ζάχαρη, τα πατατάκια, τις σοκολάτες και το junk food με φρούτα, σαλάτες και ειδικά γεύματα χαμηλά σε λιπαρά.

Το καλό είναι, ότι δεν άφησε τον πρώην της, να της ελέγχει τη ζωή.