Χαμός με όσα είπε ο Λεβέντης για Μητσοτάκη, Τσίπρα και Βαρουφάκη

Άστραψε και βρόντηξε» κατά πάντων ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, φιλοξενούμενος στο Action 24. «Σιχαίνομαι Μητσοτάκη και Τσίπρα για τα ψέματα που λένε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος δεν δίστασε να επιτεθεί και στον Νίκο Ανδρουλάκη.

«Ήταν πάντα ο εκλεκτός διορισμένος του ΠΑΣΟΚ και βράζει στο ίδιο καζάνι» ανέφερε για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, για τον οποίο τόνισε ακόμα πως «τον προωθεί δημοσκοπικά ο Μητσοτάκης για να παίξει τον ρόλο του δεκανικιού» ενώ εκτίμησε πως όταν «δεν θα τον χρειάζονται, θα τον πετάξουν στο 3%».

Ο Βασίλης Λεβέντης που τάχθηκε υπέρ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ευρώ, επιτέθηκε στον Γιάνη Βαρουφάκη λέγοντας πως «ο Βαρουφάκης μιλάει για Δήμητρες γιατί είναι τρελός. Είναι καταρτισμένος καθηγητής, αλλά θεωρητικός, στην πράξη δεν κάνει ούτε για κλητήρας». Στην ίδια μοίρα έβαλε και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο χαρακτηρίζοντάς τον «επικίνδυνο».


https://player.glomex.com/integration/1.958.1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbqevs39&playlistId=v-csjaocp6dba1&origin=glomex-player&playlistIndex=0&pageUrl=https%3A%2F%2Fwww.tilestwra.com%2Fchamos-me-osa-eipe-o-leventis-gia-mitsotaki-tsipra-kai-varoyfaki%2F


https://player.glomex.com/integration/1.958.1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbqevs39&playlistId=v-csjaqcmx1a6h&origin=glomex-player&playlistIndex=0&pageUrl=https%3A%2F%2Fwww.tilestwra.com%2Fchamos-me-osa-eipe-o-leventis-gia-mitsotaki-tsipra-kai-varoyfaki%2F