Χαμός σε πόλη της Ελλάδας: Άγνωστος μοίραζε χρήματα σε περαστικούς

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης 19 Απριλίου στις Σέρρες, όταν άγνωστος πλησίαζε περαστικούς σε κεντρικό δρόμο της πόλης και τους έδινε χρήματα.

Σύμφωνα με το Infonews24, άγνωστος κατέβαινε από το αυτοκίνητό του, σε κεντρικό δρόμο της πόλης των Σερρών και μοίραζε χρήματα σε περαστικούς κι όπως ήταν λογικό όσοι αντίκρυσαν το συμβάν, δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες , αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν ότι ο άνδρας τους πλησίαζε, τους έλεγε ότι πάσχει από ανίατη ασθένεια και στη συνέχεια τους έδινε χρήματα.

Οι περαστικοί ειδοποίησαν αμέσως τις αρχές, καθώς θορυβήθηκαν από το συμβάν και κυρίως ανησύχησαν για την ψυχική κατάσταση του άγνωστου άνδρα.

Η τοπική ιστοσελίδα αναφέρει ότι ο άνδρας δεν κατάγεται από τις Σέρρες, αλλά από περιοχή της Στερεάς Ελλάδας, τέθηκε χθες σε προστατευτική φύλαξη στο Αστυνομικό Τμήμα Σερρών και αναμένεται να εξεταστεί σήμερα από ειδικούς.

H αναρτήση στο facebook για το περιστατικό

Όποιος μοιράζει τα χρήματα του δεν είναι τρελός .. τρελοί είμαστε όλοι εμείς που έχουμε τα χρήματα πρώτο σκοπό στην ζωή μας ..στην αθανατη ψυχή μας πρέπει να δίνουμε όλη μας την προσοχή . Λοιπόν το παληκαρακι αυτό που μοίραζε χρήματα χθες δεν είναι ούτε τρελός ούτε επικίνδυνος για τον εαυτό του κ τους άλλους .. για δικούς του προσωπικούς λόγους ήθελε να κάνει ένα δώρο σε κάποιους περαστικούς χθες κ τα λεφτά είναι δικά του ούτε είναι κλεμμένα ούτε είναι πλαστά ούτε συμβαίνει κάτι κακό δόξα τον Θεό .. εύχομαι να.ειναι καλα.κ.να τον έχει καλα ο Θεός κ αν είναι αλήθεια αυτά που μου είπε για την υγεία του έχει ο Θεός κ να στραφεί στον Χριστό κ όλα θα πάνε καλά … Από την αστυνομία έμαθα τα νέα οπότε για μένα έχει τελειώσει το θέμα εδώ . Βέβαια δεν θα ξεχάσω τον Χρήστο θα τον έχω στην προσευχη μου ..

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpermalink.php%3Fstory_fbid%3Dpfbid0PhEEQMWrVUzHxzizobYN7WeCe3q4BcWf5M7wtuyHhzMV17beJarNBShMC9qSrwUSl%26id%3D100010472084653&show_text=true&width=500