Χρυσή και ασημένια μέσα στην Τουρκία στο Παγκόσμιο χειροπάλης η Κυριακή Γιαννοπούλου

Η σπουδαία γυναίκα αθλήτρια της Χειροπάλης, Κυριακή Γιαννοπούλου, πήρε Χρυσό και Ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο που διεξάχθηκε στην Τουρκία.

Από μικρή ανακάλυψε την δύναμη που διέθετε στα χέρια και μέσω του αθλητισμού μπόρεσε να την αναδείξει.

Είναι χαρακτηριστικό πως κάνει αγωνιστική χειροπάλη εδώ και 12 χρόνια, 5 χρόνια στα Senior και 7 στα Master.

Εχει φέρει την Ελλάδα πολλές φορές στις πρώτες θέσεις η Κυριακή Γιαννοπούλου

Οι τίτλοι της συνολικά είναι 4 μετάλλια στα senior με 2η – 3η θέση σε Παγκόσμιο και τις ίδιες θέσεις σε Πανευρωπαϊκά στο δεξί χέρι στα -60 κιλά.

Στα master αγωνίζεται και στα δύο χέρια, ενώ το σύνολο των μεταλλίων της ανέρχεται στα 19, εκ των οποίων 5 χρυσά σε παγκόσμιο, 2 ασημένια και 3 χάλκινα . Σε πανευρωπαϊκό επίπεδο έχει 8 χρυσά και 1 ασημένιο.

Σύνολο τα χρυσά της είναι 13!

Φυσικά διαθέτει τα περισσότερα μετάλλια από όλους τους Έλληνες αθλητές σε διεθνείς διοργανώσεις χειροπάλης, ενώ έχει φέρει την Ελλάδα σε 3η θέση πανευρωπαϊκής κατάταξης δύο φορές, καθώς και 6η θέση σε παγκόσμιο ranking.

Στα πανελλήνια πρωταθλήματα είναι αήττητη για όσες φορές έχει παίξει, συμπεριλαμβανομένων των Open κατηγοριών.

Μέσα στη Τουρκία σάρωσε η Κυριακή Γιαννοπούλου

Αυτή την φορά ξεχώρισε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης 2022 που έγινε πριν λίγες εβδομάδες στην Αττάλεια της Τουρκίας.

Εκεί στην κατηγορία των Master -70 κιλών πήρε Χρυσό στο αριστερό χέρι και ασημένιο στο δεξί. Αντιμετώπισε αθλήτριες από Καζακστάν, Κιργιστάν και Αίγυπτο.

Η Κυριακή είναι μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας αγωνιστικής Χειροπάλης με πρόεδρο τον Παντελή Φιλικίδη. Επίσης είναι νόμιμη εκπρόσωπος της WAF.

Εμείς να της πούμε θερμά συγχαρητήρια και να μας δώσει κι άλλες προκρίσεις κάνοντας μας υπερήφανους και πάλι.