Χρωστούσε λεφτά παντού, έκανε αυτό για να γλιτώσει: Επιχειρηματίας έγινε παπάς για να μην πληρώσει τα χρέη του

Επιχειρηματίας έγινε Πάπας : Μια απίθανη ιστορία μάθαμε σήμερα από την τηλεοπτική συχνότητα του Μega. Συγκεκριμένα, ένας πρώην επιχειρηματίας δερμάτων από την Πάτρα, στην προσπάθεια του να γλιτώσει από τα χρέη του, έγινε Πάπας. Παρόλα αυτά, 14 ολόκληρα χρόνια μετά, τα θύματα του τον εντόπισαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Υπήρχε κινητοποίηση από τους ανθρώπους, οι οποίοι τον εντόπισαν. Έχει καταστρέψει οικογένειες», δήλωσε χαρακτηριστικά στο MEGA η γνωστή ποινικολόγος Ανθούλα Ανάσογλου.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο πρώην επιχειρηματίας και νυν ιερέας “χρέωσε “τα θύματά του 1 εκατομμύριο ευρώ συνολικά και μετά χάθηκε από προσώπου γης.

Τα θύματά του όταν και τον εντόπισαν δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια. Πήγαν και τον βρήκαν κατα την τέλεση μιας κηδείας όπου και του ζήτησαν τα χρήματα τους πίσω. Ο ίδιος τους είπε πως θα τα επιστρέψει σιγά σιγά, όταν θα του το επιτρέψουν και οι συνθήκες.


https://player.glomex.com/integration/1.962.1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbqevs39&playlistId=v-csmkhgmpvu7l&origin=glomex-player&playlistIndex=0&pageUrl=https%3A%2F%2Fwww.tilestwra.com%2Fchrostoyse-lefta-pantoy-ekane-ayto-gia-na-glitosei-epicheirimatias-egine-papas-gia-na-min-plirosei-ta-chrei-toy%2F