Χτυπάει το κεφάλι της στον τοίχο: Γυναίκα έφαγε κατά λάθος το πατατάκι που θα μπορούσε να της χαρίσει μια περιουσία

Μια άτυχη γυναίκα υποστηρίζει πως έφαγε ένα πατατάκι σε σχήμα καρδιάς, το οποίο θα μπορούσε να της είχε χαρίσει 100.000 λίρες.

Ειδικότερα, η Dawn Sagar, από το Oswestry στο Shropshire, πιστεύει ότι πιθανότατα «τράβηξε» το νικητήριο πατατάκι από ένα σακουλάκι Walkers, το έβγαλε φωτογραφία για να το δείξει στους φίλους της, καθώς ήταν διαφορετικό και το έφαγε.

Η άτυχη γυναίκα έχασε από τα χέρια της 100.000 λίρες

Ωστόσο, δεν γνώριζε ότι έτρεχε ένας διαγωνισμός που χάριζε 100.00 λίρες, σε όποιον έβρισκε το πατατάκι σε σχήμα καρδιάς.

Η εταιρεία διοργάνωνε διαγωνισμό για τους καταναλωτές και τους καλούσε να βρουν το πατατάκι σε σχήμα καρδιάς.

«Ήμουν στο διάλειμμά μου στη δουλειά, αγόρασα ένα σακουλάκι πατατάκια και απλώς τα έτρωγα. Και ξαφνικά σκέφτηκα «α, μια καρδιά, ας τη βγάλω μια φωτογραφία», γιατί ήταν η επόμενη μέρα από του Αγίου Βαλεντίνου», υπογράμμισε η Sagar και συμπλήρωσε «έτσι το έστειλα σε όλους στο Snapchat για να πουν “σ’ αγαπώ”».

Στη συνέχεια, η άτυχη γυναίκα επεσήμανε ότι ο κόσμος άρχισε να της στέλνει μηνύματα που τη ρωτούσαν «δεν το έφαγες έτσι;» και εκείνη απαντούσε πως φυσικά και το είχε φάει, «γιατί όχι;».

Όταν επέστρεψε στη δουλειά και η φίλη της τής είπε ότι ήταν «η τραγανή καρδιά των Walkers», συνειδητοποίησε το λάθος που είχε κάνει και σημείωσε «το έψαξα στο google και είπα Ω! ναι, αυτό είναι. Πολύ αργά».

Η εταιρεία είπε ότι για να δοθεί το βραβείο θα πρέπει να παραδοθεί η τραγανή καρδιά, με τη γυναίκα να έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια για τα χρήματα, αλλά εκπρόσωπος της εταιρείας τη συμβούλευσε να μην αποθαρρύνεται, καθώς ο διαγωνισμός συνεχίζεται.