Όλα Τούμπα: Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση Πισπιρίγκου, το πόρισμα του νέου ιατροδικαστή φέρνει τα πάνω κάτω

Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, καθώς ενδέχεται η Ρούλα Πισπιρίγκου να μην ευθύνεται για τον θάνατο της Ίριδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, ένας ιατροδικαστής άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρχουν παθολογικά αίτια στον θάνατο της Ίριδας και να μην ευθύνεται η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η κατηγορούμενη, που έχει προφυλακιστεί για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας, μετά από δύο προθεσμίες, έχει κληθεί αύριο σε νέα απολογία για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει σήμερα ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, μια νέα κατάθεση ιατροδικαστή έρχεται να δημιουργήσει ορισμένα ερωτήματα.

Δεν ευθύνεται η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Ίριδας;

Ο εν λόγω ιατροδικαστής στην κατάθεσή του αυτή αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο θάνατος της Ίριδας να οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι ανακάλυψε στα πλακίδια κάποια κύτταρα μακροφάγα, τα οποία έχουν δείγματα αιμοσιδηρίνης. Αυτό, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, σημαίνει πως η Ίριδα δεν είχε το καρδιολογικό πρόβλημα (την αγενεσία φλεβοκόμβου) αλλά είχε πιθανώς ένα άλλο αυτοάνοσο νόσημα στον πνεύμονα και στο ήπαρ, το οποίο σχετίζεται πιθανώς με τον μεταβολισμό και το οποίο ίσως εξηγεί κάποια στοιχεία του θανάτου της.

Σύμφωνα πάντα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, πρόκειται για ιατροδικαστή, ο οποίος δεν είχε βρεθεί στο προσκήνιο τους προηγούμενους μήνες, ωστόσο, είχε εμπλακεί σε κάποιες από τις έρευνες που είχαν γίνει.

Εφόσον βεβαιωθεί ότι η Ίριδα έπασχε από κάτι τέτοιο, αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για νόσημα που «χτυπά» μισό ανά ένα εκατομμύριο πληθυσμού!